اولین نشست از سلسله نشست‌های فرایند طراحی در معماری در دانشکده هنر و معماری

اولین نشست از سلسله نشست‌های فرایند طراحی در معماری در دانشکده هنر و معماری

اولین نشست از سلسله نشست‌های فرایند طراحی در معماری در دانشکده هنر و معماری دانشگاه خیام درجلسه اول از این نشست دکتر علیرضا رضوانی، عضو هیئت علمی دانشگاه، به عنوان مهمان در تاریخ 12/2/1403حضور یافت تا پیرامون تحقیقات گسترده خود در رابطه با فرایند طراحی و روش‌شناسی طراحی با دانشجویان به صحبت بپردازد.

در این جلسه دکتر رضوانی پیرامون موضوعات کلیدی فرآیند طراحی معماری به صحبت پرداخته و در رابطه با تعریف معماری، عوامل پنجگانه تشکیل‌دهنده معماری، وظایف معمار، تقلید و ایده‌پردازی در معماری، برنامه‌ریزی و مدیریت عوامل تاثیرگذار در فرایند طراحی و اهمیت جایگاه روش‌شناسی در معماری پرداخت. همچنین در انتها به سوالات اساتید و دانشجویان حاضر پیرامون بحث پاسخ داده شد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۵۷ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی