سمینار دانشگاهی ایده پردازی و خلاقیت با هوش مصنوعی در معماری

عملیات هوش مصنوعی بر پایه استفاده از الگوریتم‌های هوشمند و تکرارشونده و تکنیک‌ها و روش‌های پیشرفته‌ای است که اجازه پردازش حجم عظیمی از داده‌ها را در زمان بسیار کوتاهی به نرم‌افزار می‌دهد. برای درک بهتر رابطه معماری با هوش مصنوعی لازم است تا با تکنیک‌های این تکنولوژی در حوزه‌های مختلف معماری و شهرسازی آشنا شد. از طرفی رشد گسترده این علم در طراحی معماری، امکان بهره‌برداری کامل از آن را فراهم می‌کند.

در تاریخ شنبه 8 اردیبهشت ماه 1403 در ساعت 16 الی 18 عصر در دانشکده معماری و شهرسازی خیام سمیناری با عنوان یاد شده توسط خانم مهندس فاطمه عابدی به همت انجمن علمی معماری و شهرسازی به مناسبت هفته معمار برگزار گردید .

دراین سمینار ضمن معرفی سایت های معتبر و حائز اهمیت هوش مصنوعی برای معماری ، چگونگی انجام کار با این سایت ها و نیزروشهای  استفاده از ان برای دروس مهم به علاقمندان و حاضرین در جلسه توضیح داده شد

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۹۰ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی