برگزاری بازدید علمی پژوهشی از سازمان اتوبوسرانی مشهد با هماهنگی حوزه معاونت پژوهشی و شورای شهر مشهد

به مناسبت هفته ایمنی و حمل و نقل در تاریخ 10 اردیبهشت  ماه 1403 در ساعت 9 صبح،  بازدیدی علمی و پژوهشی توسط حوزه معاونت پژوهشی و ارتباط با صنعت دانشگاه برگزار شد. این بازدید با همکاری صمیمانه شورای شهر و روابط عمومی بین المللی شهرداری مشهد و میزبانی سازمان اتوبوسرانی مشهد صورت پذیرفت. هدف از این بازدید آشنایی دانشجویان با دپارتمان های مختلف شرکت اتوبوسرانی مشهد و موضوع نگهداری، تعمیرات و پژوهش های فنی سازمان  اتوبوس رانی مشهد بود. این بازدید با استقبال و حضور معاون فنی و عمران شرکت اتوبوسرانی جناب آقای مهندس هدشی وهمکاران شان و سرکارخانم زمانی کارشناس ارتباط صنعت وکارآفرینی دانشگاه انجام شد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۹۰ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی