همایش نقش جهانی زن در ریاضیات

همزمان با سالروز تولد پروفسور مریم میرزاخانی و به مناسبت روز جهانی ریاضیات، همایشی با همت گروه ریاضی دانشگاه خیام در تاریخ 1403/2/22 برگزار گردید.

در این همایش، ابتدا سرکار خانم دکتر سپیده حاج قاسمی به ارائه سخنرانی با عنوان مصائب حوا پرداختند. ایشان در این سخنرانی به بررسی مشکلات زنان دانشمند در دوره های مختلف زمانی پرداختند. همچنین از دیگر برنامه های این همایش برگزاری مسابقه ریاضی مخصوص دانشجویان همراه با جوایز ارزشمند بود و سپس با ارائه لوح، از بانوان گروه ریاضی دانشگاه، تقدیر به عمل آمد.

پس از پذیرایی، در نهایت با پخش قیلمی از پروفسور مریم میرزاخانی، یاد این بانوی پرتوان گرامی داشته شد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۳۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی