بازدید از شرکت لوازم خانگی کلور

در تاریخ 1403/03/06 بازدیدی از شرکت لوازم خانگی کلور در جهت ارتقای سطح علمی و کسب تجربه برای دانشجویان توسط انجمن علمی مهندسی صنایع دانشگاه خیام برگزار گردید. شرکت کلور با هدف ارتقاء سطح کیفی کالای ایرانی در سال 1393 در شهرک صنعتی خیام شهر نیشابور قدم به عرصه تولید نهاد و در سال 1394 محصولات یخچال فریزر خانگی خود را به تولید انبوه رسانید. پس از آن در سال 1399 با طرح توسعه و احداث سالن های متعدد گسترش پیدا کرد. مسیر رشد کلور در سال 1401 با احداث فاز دو در محل شهرک صنعتی توس مشهد ادامه پیدا کرد و از زمستان سال 1402 تولـیدات خود را در زمینه انواع لباسشویی و ظرفشویی آغاز نمود و با هـدف تولـید تلویزیون، جاروبرقی و … به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۹۰ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی