بازدید از شرکت عالیس

واقع در شهرک صنعتی چناران در تاریخ 1403/02/16 بازدیدی از شرکت عالیس جهت ارتقا سطح علمی دانشجویان توسط انجمن علمی مهندسی صنایع صورت گرفت. گروه تولیدی عالیس یکی از تولیدکنندگان انواع نوشیدنی در کشور است. این گروه سال‌ها پیش با هدف تولید فرآورده‌های لبنی پاستوریزه، در زمینی به وسعت ۱۰ هکتار واقع در شهرک صنعتی چناران آغاز به کار کرد و فعالیت خود را در راستای تولید نوشیدنی‌های لبنی و غیرلبنی ادامه داد. عالیس با تأسیس شرکت بهار رز چناران اقدام به تولید انواع مختلفی از لبنیات و نوشیدنی‌ها از جمله ماست میوه‌ای، شیر میوه‌ها، انواع آب میوه‌ها، شیرهای طعم‌دار، شیر ساده و دوغ (اسپیتیک) کرد. این محصولات با تکنولوژی ‌مدرن روز دنیا تولید و به بازار عرضه می شوند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۰۳ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی