بازدید از شرکت ریزان فلز طوس

درتاریخ 1403/03/10 بازدیدی از شرکت ریزان فلز توس جهت ارتقای سطح علمی دانشجویان دانشگاه خیام توسط انجمن علمی مهندسی صنایع صورت گرفت. شرکت ریزان فلز طوس در سال ۱۳۷۳ در زمینی به مساحت ۷۰۰۰ متر مربع با آرمان تولید و تامین بخشی از نیاز صنعت کشور در زمینه قطعه سازی تاسیس و آغاز به فعالیت نمود. هم زمان با رشد صنعت خودروسازی این سازمان مصمم شد که با برنامه ریزی صحیح و توسعه ماشین آلات و فراهم آوردن زیرساخت مناسب و بهبود تکنولوژی ساخت گامی موثر در راستای نیل به این اهداف بردارد. از سال ۱۳۸۳ با طرح ریزی فرآيند ساخت در زمینه تولید انواع دنده های سرپلوس و هرزگرد توانست نسبت به تولید و مونتاژ مجموعه دیفرانسیل انواع خودروهاي سواري اقدام نماید. این مجموعه هم اکنون با بیش از ۴۰۰ نفر پرسنل مستقیم و غیر مستقیم مشغول به نقش آفرینی در عرصه صنعت خودرو کشور می باشد. بخشی از توان تولیدی و فعالیت های این سازمان عبارتند از:

۱- تولید و مونتاژ مجموعه دیفرانسیل گیربکس پراید،تیبا، پژو ۴۰۵و پیکان

۲- تولید دنده برنجی گیربکس پراید، پیکان، Roa، پژو ۴۰۵ و ۲۰۶ به روش فورج سرد

۳- تولید دنده های برنجی گیربکس پراید ، پیکان، نیسان، آریسان ،L۹۰ و دنده های برنجی دوبل تیبا

۴- خود کفایی در اجرای عملیات حرارتی

۵- داخلی سازی رینگ فولادی

۶- تولید محصول مجموعه دنده برنجی دوبل تیبا

۷- داخلی سازی محور چرخدنده هرزگرد

۸- تولید دنده های برنجی گیربکس شش سرعته

۹- تولید قطعات گیربکس ۵F۱۸

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۱۴ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی