مرکز مشاوره دانشگاه خیام

معرفی مرکز مشاوره و درمان دانشگاه خیام

همواره در زندگی با مسائل چالش‌برانگیز مختلفی اعم از فردی، خانوادگی، تحصیلی، شغلی، حقوقی و ... روبه‌رو هستیم که اغلب موجب احساس سردرگمی، ‌اضطراب، استیصال و درماندگی در ما می‌شوند. به این نکته نیز واقف هستیم که در زمان برخورد با این مسائل، به دلیل فشارهای استرس‌زا، افت خلق‌وخو و روحیه، تصمیم‌گیری برای حل بعضی از آن ها، به تنهایی امکان‌پذیر نخواهد بود. گرچه گاهی ممکن است به منظور حل این مشکلات، از راهنمایی خانواده، دوستان و اطرافیان بهره‌مند شویم. اما کمک ها و مشاوره تخصصی می تواند، راه حل بهتر، سریع‌تر و با احتمال خطای کمتری، بر مشکلات فائق آمد. از این رو، مرکز مشاوره محلی امن، برای طرح چنین مسائل و مشکلاتی است که با دریافت کمک های تخصصی به حل آن ها دست می یابیم. در دانشگاه غیر دولتی خیام با توجه به ضرورت های فوق و با هدف ارتقاء سطح بهداشت روانی دانشجویان و پیشگیری از بروز و شیوع آسیب‌های اجتماعی، روانی و همچنین کمک به دانشجویان جهت اداره و مدیریت مسائل عمده زندگی به ویژه در دوران زندگی دانشجویی، در سال 1373 به اهتمام سرکار خانم رفعت حسنی رخ مرکز مشاوره تاسیس گردیده است. مرکز مشاوره دانشگاه تاکنون موفق به ارائه مشاوره به دانشجویان در زمینه های مختلف بوده است. از سال تحصیلی 98-97، این مرکز با رویکردی جدید و کادری متخصص و مجرب خدمات خود را در سه بخش‌ به شرح زیر به دانشجویان دانشگاه خیام ارائه می‌دهد:

بخش درمان

این بخش در دو زمینه درمان مسائل روانشناختی (نظیر افسردگی، اضطراب، وسواس و....) و مشاوره در موضوعات مختلف (نظیر تحصیلی، شغلی، ازدواج، حقوقی و ..) فعالیت‌ دارد.

بخش آموزش

دانشجویان می توانند از طریق كارگاه‌های آموزشی در زمینه‌های مختلف مانند؛ مهارت‌های زندگی، ارتقا اعتماد به نفس، الگوهای ارتباطی، مهارت های تحصیلی، مهارت های قبل و بعد از ازدواج، آموزش های مورد نیاز را دریافت کنند. این کارگاه ها در هر ترم تحصیلی، بر اساس زمان‌بندی های مناسب و با حضور استادان مجرب در محل مرکز مشاوره دانشگاه برگزار خواهد شد.

بخش سنجش

انجام آزمون‌های روانشناختی، شخصیتی، هوش و استعداد و همچنین رغبت‌سنج‌های تحصیلی-شغلی از فعالیت‌های این بخش می باشد.

آدرس مرکز مشاوره: مشهد- بزرگراه امام علی- بلوار شهید رفیعی- میدان شهید مطهری- دانشگاه خیام- دانشکده علوم انسانی- طبقه اول

شماره تماس 35156- داخلی 177

پست الکترونیکی: moshaver@khayyam.ac.ir