برگزاری همایش روز معمار با موضوع : بازگشت به مدرسه

برگزاری همایش روز معمار با موضوع : بازگشت به مدرسه

در روز سه شنبه 96/2/12 ساعت 15الی 19 همایشی به مناسبت روز معمار با انجمن علمی معماری دانشگاه خیام و همکاری کانون معماران ایران و با حضورجمع کثیری از اساتید معماری و حدود بیش از 400 نفر از دانشجویان معماری در محل آمفی تئاتر دانشکده معماری و شهرسازی برگزار گردید.

پس از تلاوت قرآن کریم و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران ، مدیر گروه معماری و شهرسازی خانم مهندس کچوئی سخنرانی کوتاهی در باب مقام معلم و همچنین گرامیداشت روز معمار و همچنین معرفی جناب مهندس هومن طالبی و نیز  معرفی کانون معماران ایران داشتند.
در ادامه جناب مهندس طالبی  به معرفی تعدادی از آثار معماری مدرن که توسط ایشان در کشور  انجام شده پرداختند و با استراحت حضاربه مدت 15 دقیقه مراسم ادامه گرفت.
در قسمت دوم جلسه، پرسش و پاسخ انجام شد و رفع ابهام از دانشجویان صورت پذیرفت ودر آخر مراسم قدردانی و تجلیل از نفرات برتر علمی دانشکده معماری به عمل آمد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۸۶۵ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی