رونمایی از "تندیس خیام" در پردیس فنی و مهندسی دانشگاه خیام

رونمایی از "تندیس خیام" در پردیس فنی و مهندسی دانشگاه خیام

این مراسم  با حضور ریاست و مسئولین دانشگاه و اغلب اساتید و دانشجویان فنی و مهندسی در پردیس الیهه  در روز یکشنبه 31/2/96  بین ساعت 30/11 الی 30/12 برگزار گردید.
ابتدا رئیس دانشگاه در خصوص علت وجه تسمیه اسم دانشگاه خیام به نام شاعر نامی ایران حکیم عمر خیام نیشابوری مطالبی ایراد فرمودند. درادامه  آقای دکتر عابدیان مدیر گروه رشته زبان و ادبیات فارسی در خصوص محتویات اشعار خیام و این که نظر وی درباره نگاه به زندگی نگاه در حال و آنی بوده  است صحبت کردند. سپس دکتر سیلانیان طوسی معاون آموزشی دانشگاه درباره موقعیت تاریخی ظهور خیام به ایراد سخن پرداختند در پایان مراسم از آقای مهندس فرشید رحمانی اهداء کننده تندیس تقدیر و تشکر به عمل آمد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۳۲۴۰ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی