برگزاری پنجمین دوره مسابقات داخلی برنامه نویسی

برگزاری پنجمین دوره مسابقات داخلی برنامه نویسی

پنجمین دوره مسابقات داخلی برنامه نویسی acm دانشگاه خیام موسوم به khcpc به همت اساتید، دانشجویان  و انجمن علمی گروه مهندسی کامپیوتر در تاریخ ۴ خرداد برگزار شد.

در این مسابقه که با استقبال خوبی مواجه شد، ۳۷ نفر از دانشجویان رشته کامپیوتر شرکت و به رقابت پرداختند.

در مسابقات برنامه نویسی acm، تعدادی سوال برنامه نویسی در اختیار شرکت کننده ها قرار داده میشود و آنها باید در طول مدت مسابقه به حل و نوشتن برنامه آنها بپردازند. کسانی در این مسابقات موفق هستند که از مهارت بالایی در تحلیل الگوریتم و کدنویسی برخوردار باشند.

در پایان  آقایان امیر سجاد پورسلطانی، امیر ادبی و مصطفی فخرایی موفق به کسب رتبه های اول تا سوم این مسابقه شدند که از سوی امور دانشجویی و فرهنگی جوايزی به آنها اهدا شد.

قدردان زحمات همه عزیزانی که در این مهم همکاری داشتند، از جمله مسئولین سایت دانشکده، تیم داوری و طرح سوال، مدیریت ساختمان، امور فرهنگی و دانشجویی هستیم.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۶۸۱ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی