حضور تیم رباتیک دانشگاه خیام (آتلانتا) درلیگ مسیریاب ویژه مسابقات بین المللی ناد کاپ 2017 آذربایجان

حضور تیم رباتیک دانشگاه خیام (آتلانتا) درلیگ  مسیریاب ویژه       مسابقات بین المللی ناد کاپ 2017 آذربایجان

اعضای تیم رباتیک آتلانتا در تابستان 96 با پیگیری مداوم و به سرپرستی سرکار خانم مهندس صلاحی به منظور شرکت در مسابقات نادکاپ و با هدف کسب مقامی عالی مشغول به تلاش بودند و در نهایت پس از برتری در مسابقه ی انتخابی داخل دانشگاهی به این مسابقات اعزام گردیدند.
اعضای تیم آتلانتا عبارتند از:
سید امیر ادبی        دانشجوی رشته ی مهندسی نرم افزار
علی بیجندی        دانشجوی رشته ی مهندسی نرم افزار
کوروش ابراهیم زاده    دانشجوی رشته ی مهندسی فناوری اطلاعات

مسابقات نادکاپ 2017 آذربایجان در شهر ارومیه از تاریخ 16/6/96 لغایت 18/6/96 برگزار شد.
تیم رباتیک پس از شرکت در روز مقدماتی مسابقه و کسب مقام سوم در مسابقه ی مقدماتی به دور نهایی مسابقه راه یافت و تنها با اختلاف کمتر از یک ثانیه  نسبت به تیم اول موفق به کسب مقام دوم  گردید.
این مسابقات به صورت بین المللی برگزار شد و تیم هایی از کشور های ترکیه، کانادا، افغانستان، فرانسه، رومانی، تایوان، اندونزی و .... در این مسابقات حضور داشتند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۱۱۳ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی