مقدمه ای بر اختر فیزیک جدید، اثر شایسته جمهوری اسلامی ایران در سال 94

مقدمه ای بر اختر فیزیک جدید، اثر شایسته جمهوری اسلامی ایران در سال 94

نیازهای روز افزون بشر به شناخت جهان هستی، آدمی را به کشفیات جدید و مطالعه و تحقیق بیشتر که جوابگوی بخشی از این نیازها باشد سوق داده است. در این میان دانش اخترفیزیک نه تنها از منظر یک علم در میان دیگر علوم، که شاید به عنوان مظهری دیگر از قوی ترین دانش زمان ما، خودنمایی می کند. دانشی که در پی شناخت های تازه از اطلاعات جدید، از خورشید گرفته تا اجسام بسیار دور و پدیده های فرا کهکشانی در حال تغییر مداوم می باشد.

خواننده کتاب با اندک کاوشی در نجوم و فیزیک به منبعی غنی و سرشار از اطلاعات پایه در مورد اختر فیزیک دست خواهد یافت. مطالب کتاب در عین غنای علمی به گونه ای تهیه و تنظیم گردیده است که با سهولت، خواننده را به درک مطالب آن رهنمون خواهد ساخت.

مقدمه ای بر اخترفیزیک جدید می تواند به عنوان منبع درس اصلی در دروس نجوم و فیزیک برای دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا مورد استفاده قرار گیرد. با توجه به جامعیت مطالب کتاب، علاقه مندان آشنا به اصول فیزیک نیز می توانند از آن بهره مند شوند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۵۴۳ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی