لطفا تا بارگذاری کامل وبسایت کمی صبر کنید ...
نسخه قدیم وبسایت
برگزاری مراسم سوگواری اباعبدا... الحسین(ع)

برگزاری مراسم سوگواری اباعبدا... الحسین(ع) (دهه اول محرم )

دانشگاه خیام به همت دانشجویان بسیجی در ایام محرم همچون سال‌های گذشته همگام با احاد امت مسلمان ایران، ضمن سیاهپوش کردن محوطه دانشکده‌ها و نمازخانه‌ها سیدالشهداء(ساختمان مرکزی) و امام‌علی(ع)(پردیس 2) جهت برگزاری مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان، امام حسین (ع) و یاران باوفایش به استقبال این ایام رفتند.
از جمله برنامه‌های معنوی این مراسم که به اهتمام هیأت منتظران ظهور بسیج دانشجویی در دهه اول محرم ازتاریخ 06/07/96 لغایت 14/07/96 برگزار شد می‌توان به موارد زیر اشاره نمود؛
الف) برگزاری پرفیض زیارت عاشورا همراه با عزاداری همزمان با ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در نمازخانه پردیس 1 برگزار شد.
ب)سخنرانی حجت الاسلام طاهریان و حجت‌الاسلام یادگاری در خصوص وقایع عاشورا و درس‌ها این واقعه تاریخی می‌پرداختند.
ج)ذکر مصیبت،سینه‌زنی و روضه خوانی آقایان نخعی و سیدمصطفی هاشمی با حضور دانشجویان بسیجی و هیأتی همراه بود.
د) پذیرائی و اطعام حضار در جلسه هیئت عزاداری اباعبدا... الحسین(ع)
این مراسم با استقبال باشکوهی از دانشجویان همراه بود.

برگزاری مراسم سوگواری اباعبدا... الحسین(ع) (دهه دوم محرم )

از جمله برنامه‌های معنوی این مراسم که به اهتمام هیأت رهروان زینبی (بسیج خواهران) در دهه دوم محرم از تاریخ 15/7/96 لغایت 19/7/96 برگزار شد می‌توان به موارد زیر اشاره نمود؛
الف) زیارت پرفیض عاشورا همراه با عزاداری ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) همزمان با اقامه نماز ظهر و عصر در نمازخانه پردیس 1 برگزار شد.
ب) سخنرانی جناب آقای حجه الاسلام داوودی‌نژاد که با موضوع روانشناسی خوشبختی و آرامش با رویکرد طب اسلامی بود با استقبال بی‌نظیر دانشجویان همراه شد.
ج) ذکر مصیبت و روضه خوانی توسط آقای بامشکی ذاکر اهل بیت به این محفل زینت خاصی داده بود.
د) پذیرائی و اطعام حضار در جلسه هیئت عزاداری اباعبدا... الحسین(ع)
این مراسم با استقبال باشکوهی از دانشجویان همراه بود.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۸۴ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی