انتخاب غرفه دانشگاه خيام به عنوان غرفه برتر در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری

با همت و تلاش دانشجویان و اساتید و ریاست محترم دانشگاه و حوزه معاونت پژوهشی و معاونت دانشجویی و فرهنگی غرفه دانشگاه خیام در نمایشگاه هفته پژوهش وفناوری به عنوان غرفه برتر انتخاب و توسط استاندار استان خراسان رضوی از ریاست این دانشگاه جناب دکتر طیرانی در مراسم اختتامیه با اهداء لوح، تقدیر به عمل آمد.

این مراسم دوشنبه 20 آذر در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار شد.

علیرضا رشیدیان در این مراسم افزود: استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه پژوهشگران ما در تمام حوزه‌ها از جمله تحریم‌ها توانسته‌اند بسیاری از مشکلات کشور را حل کنند، اضافه کرد: بعضی از قطعاتی که تنها در شرکت‌های خارجی کشور تولید می‌شد، امروز با کیفیت بهتر توسط پژوهشگران تولید می‌شود؛ شرکت‌های دانش بنیان استان سال گذشته ۱۰ میلیون دلار تولید داشتند که باعث افتخار است.

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر تجاری سازی ظرفیت های پژوهشی گفت: برای تحقق این مهم توجه جدی به مراکز رشد و تحقیقاتی ضروری است تا بتوان حداکثر بهره وری را از پژوهش ها داشت.

هجدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری خراسان رضوی از 17 تا 20 آذرماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد دایر بود.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۶۱۴ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی