سمینار آشنایی با کنکور کارشناسی ارشد مهندسی صنایع

سمینار آشنایی با کنکور کارشناسی ارشد مهندسی صنایع

سمینار آشنایی با کنکور کارشناسی ارشد مهندسی صنایع:

"کنکور ارشد" شاید این مساله  به تنهایی ساعت ها ذهن دانشجویان را به خود مشغول کرده باشد و حتی فراتر از آن تبدیل به یک دغدغه برای بسیاری از دانشجویان بوده باشد. به منظور رفع این دغدغه و آشنایی هر چه بیشتر علاقه مندان و متقاضیان ادامه تحصیل دانشجویان مهندسی صنایع این سمینار توسط انجمن علمی مهندسی صنایع دانشگاه خیام برگزار گردید. هدف از این سمینار آشنایی با انواع گرایش های مختلف کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، آشنایی با فضای کنکور این رشته، بررسی عوامل تاثیر گذار و ایجاد کننده ی یک کنکور مطلوب و به صورت کلی پاسخ به آنچه که یک مهندس صنایع از ادامه تحصیل خود باید بداند بود.

این سمینار  در بیست و سوم آبان ماه 1396  توسط مهندس جواد حسن پور عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان برگزار گردید.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۱۴۳ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی