همایش هوش مصنوعی وشبکه های عصبی

همایش هوش مصنوعی وشبکه های عصبی

این همایش در روز سه شنبه 96/8/23 در سالن اجتماعات پردیس 3- ساختمان الهیه- با همکاری انجمن علمی برق و به سخنرانی دکتر جبرئیلی برگزار گردید.

با توجه به محدود بودن زمان و از طرفی گسترده و تخصصی بودن مطالب به توضیحات کلی در مورد هوش مصنوعی – ارتباط آن با شبکه های عصبی – کاربردهای آن و... پرداخته شد.

این همایش با حضور سرکار خانم مهندس صنعتی(مدیر محترم گروه برق) ، سرکار خانم دکتر غفاریان(مدیر محترم گروه کامپیوتر)، سرکار خانم مهندس خداوردی ، جناب آقای دکتر مصلحی و جناب آقای دکتر طاهری برگزار شد و با استقبال دانشجویان همراه بود.

درپایان از جناب آقای دکتر جبرئیلی توسط یک لوح تقدیر و یک جلد دیوان حافظ به رسم یادبود تقدیر به عمل آمد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۶۲۰ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی