سمینار آشنایی با BPM

سمینار آشنایی با BPM

BPM از جمله مفاهیم رو به گسترش در محیط های سازمانی است که ضمن ایجاد یک فضای شغلی گسترده برای مهندسین صنایع به صورت فراگیری در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است. باتوجه به لزوم ترویج یک فضای علمی مناسب و حرکت در مسیر ترقی و رشد علمی دائم که از رسالت های انجمن علمی مهندسی صنایع می باشد بر خود دانستیم این مهم را با برگزاری یک سمینار مناسب جهت آشنایی دانشجویان مهندسی صنایع با بروزترین مفاهیم به انجام برسانیم.  در این سمینار با دعوت از یکی از  اساتید خبره که سابقه ی پیاده سازی  و تدریس در این حوزه را داشته اند سعی بر آن شد  تا دانشجویان محترم به آشنایی با این مفهوم نوظهور و رو به گسترش بپردازند.

این سمینار در تاریخ هفتم آذر ماه 1396 توسط آقای مهندس خلیلی برگزار گردید.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۵۶۷ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی