سمینار" آشنایی با مدیریت زنجیره تامین"

سمینار" آشنایی با مدیریت زنجیره تامین"

امروزه مدیریت زنجیره ی تامین از مرحله ی تولید تا عرضه به بازار امری ضروری محسوب می شود و رویکرد ها و روش های بکارگیری مختلفی از آن در دنیا وجود دارد که با توجه به استقبال چشم گیر در مسئله ی مدیریت زنجیره ی تامین جهت ایجاد تعادل بین مشتری و تولید کننده در جهان ضروری است تا یک مهندس صنایع با آن آشنا شود.

انجمن علمی صنایع با دعوت از یکی از اساتید خبره در زمینه ی مدیریت زنجیره تامین اقدام به برگزاری سمیناری جهت آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با این امر نمود.

این سمینار توسط سرکار خانم مهندس کوشان از اساتید برجسته ی دانشگاه خیام در دی ماه سال 1396 برگزار گردید و در آن به بررسی مفهوم مدیریت زنجیره ی تامین ، انواع مختلف زنجیره های تامین ، اجزای موجود در زنجیره تامین و سایر موضوعات مرتبط با آن پرداخته شد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۶۲۹ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی