گزارش دوره "آشنایی با اصول پرواز"

گزارش دوره "آشنایی با اصول پرواز"

این دوره‌ی آموزشی با هدف آشنایی دانشجویان با اصول و مفاهیم پرواز، توسط انجمن علمی مهندسی مکانیک در دانشکده‌ی مهندسی دانشگاه خیام برگزار شد.

در این دوره به تقسیم‌بندی و معرفی انواع وسایل پرنده، اجزای یک هواپیما، انواع هواپیما از نظر دارا بودن سرنشین، نوع موتور و قابلیت مانور‌پذیری پرداخته شد.

همچنین به معرفی و تحلیل چهار نیروی اصلی (Lift, Drag, Weight, Thrust) و طریقه‌ی ایجاد هریک از آنها پرداخته شد.

از دیگر مباحث مورد بررسی در این دوره، معرفی فرامین هواپیما، سطوح ایجاد کننده‌ی این فرامین (Rudder, Elevator, Aileron, Flap ) و چگونگی کارکرد و تاثیر هرکدام در پرواز هواپیما بود.

معرفی تعدادی از مانورهای پروازی، بررسی پدیده‌ی استال و راه‌های جلوگیری یا به تاخیر انداختن این پدیده نیز مورد بحث قرار گرفت.

در زمینه‌ی ساخت نیز مسائلی همچون انتخاب ماده‌ی مناسب (چوب بالسا، تخته سه لایی، یونولیت، فایبر گلس)، نقشه خوانی، چگونگی پیاده‌سازی هواپیما از روی نقشه، قطعات تشکیل دهنده‌ی سازه (ریب، فورمر، اسپار)، معیارهای انتخاب کاور مناسب، روش نصب کاور و دلیل انجام این فرایند آموزش داده شد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۲۲۸ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی