بازدید علمی دانشجویان مهندسی شهرسازی از شهر یزد و میبد

بازدید علمی دانشجویان مهندسی شهرسازی از شهر یزد و میبد

این بازدید در تاریخ  ۲۱ الی ۲۴ اذر ماه سال ۹۶ به مدت ۳ روز به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان مهندسی شهرسازی  با بافت ارزشمند شهر یزد و دیدن بنا ها ی تاریخی و واجد ارزش همچون مسجد جامع شهر و میدان امیرچخماق  انجام شد.
لازم به ذکر است بافت شهر یزد ثبت شده در یونسکو بوده و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در این بازدید با حرکت در بافت و اشنایی با بافت ارزشمند و توضیحات استاد همراه جناب دکتر عابدزاده ، دانشجویان به درک بیشتری از اموخته های خود در کلاس درسی رسیدند همچنین در طی بازدید یک روز به شهر تاریخی میبد رفتند و انجا از نارین قلعه و دیگر بنا ها تاریخی این شهر نیز دیدن کردند.
طی بازدید انجام شده دانشجویان با استاد و عضو هیئت علمی شهرسازی دانشگاه یزد نیز گفتگویی داشتند و ایشان به بیان توضیحات تخصصی از بافت شهر پرداختند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۶۶۱ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی