بازدید دانشجویان گروه برق از شرکت "کیان ترانسفو"

بازدید دانشجویان گروه برق از شرکت "کیان ترانسفو"

صنایع کیان ترانسفو یکی از شرکت های دانش بنیان و پیشتاز در عرصه تولید ترانسفورماتور و پست های برق(پست الکتریکی ایستگاهی فرعی است که در مسیر تولید، انتقال یا توزیع انرژی الکتریکی ولتاژ را به وسیله ترانسفورماتور به مقادیر بالاتر یا پایین تر تغییر می‌دهد) در کشور و منطقه محسوب می شود.این شرکت ضمن تولید و رفع نیاز متقاضیان در صنعت برق کشور محصولات خود را به خارج از کشور صادر می نماید.

صنایع کیان ترانسفو با بهره گیری از دانش و توان بومی اقدام به ساخت نخستین پست کمپکت فوق توزیع 63 کیلو ولتی دنیا نموده که در نوع خود کم نظیر است.همچنین این شرکت طراحی و ساخت سوئیچگیر GIS را با موفقیت به اتمام رساند که به این ترتیب , ایران هم به جمع شش کشور سازنده پست های GIS پیوست(در پست هاي GIS كليه ی تجهيزات به صورت فشرده و در محفظه هاي گاز SF6 قرار دارند). لازم بذکر است که این مجموعه اولین شرکتی بود که توانست با طراحی و تولید ترانسفورماتور ((3D Wound core  با تلفات کم در صدر لیست تولیدکنندگان ترانسفورماتور کم تلفات در خاورمیانه قرار گیرد.

این بازدید در مورخ شنبه 15/2/97 توسط انجمن علمی برق و با همکاری دکتر صفریان مسئول دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه خیام و گروه مهندسی برق دانشگاه اجرا گردید.در این بازدید جمعی از دانشجویان بهمراه مهندس مهران مصلحی عضو هیئت علمی گروه آموزشی برق دانشگاه از واحدهایی همچون واحد فلز کاری برش کاری رنگ کاری و همچنین واحد های اکتیو پارت و تست ترانس بازدید نمودند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۸۶۴ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی