بازدید دانشجویان شهرسازی از بافت فرسوده وتاریخی منطقه ثامن

بازدید دانشجویان شهرسازی از بافت فرسوده وتاریخی منطقه ثامن

دانشجویان مهندسی شهرسازی طی بازدیدی یک روزه از بافت اطراف حرم دیدن کردند.این بازدید، به منظور آشنایی دانشجویان درس "برنامه ریزی بافت های فرسوده و تاریخی" با اقدامات صورت گرفته به منظور بهسازی و نوسازی بافت پیرامون حرم مطهر رضوی در تاریخ  ۱۷/ ۲ / ۹۷  صورت گرفت. در این بازدید که دکتر عابدزاده استاد درس و نیز برخی از مدیران شهرداری ثامن دانشجویان را همراهی می کردند، دانشجویان با گشت و گذار در محلات مختلف منطقه ثامن از جمله محله راد، تپل محله، کوچه باغ حسن خان، محله جهودها و همچنین بازدید از بناهایی تاریخی همچون خانه داروغه، خانه توکلی، خانه امیری، خانه بلخاست، سرای عزیزا...اف، و پروژه های شارستان، تونل انرژی و مجتمع های آرمان و ضامن با روند مداخلات و اقدامات در بافت پیرامون حرم مطهر امام رضا (ع) آشنا شدند. در پایان دانشجویان با حضور در نمایشگاه بافت پیرامون حرم ضمن آشنایی با سیر تحول اقدامات صورت گرفته در بافت پیرامون حرم مطهر رضوی به بحث و گفتگو در مورد تجارب حاصل از اقدامات و نتایج آن پرداختند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۹۲۳ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی