نشست تخصصي مرمت و احياي بازار بزرگ تبريز و بازار فرش مشهد

نشست تخصصي مرمت و احياي بازار بزرگ تبريز و بازار فرش مشهد

در روز سه شنبه اول خرداد ۱۳۹۷ نشست تخصصي باموضوع مرمت و احياي بازار بزرگ تبريز و بازار فرش مشهد باحضور جناب مهندس تقي زاده مديرطرح واحياي بازار بزرگ تبريز ونيز كارشناسان شهرداري ثامن و مسئولين ميراث فرهنگي در دانشكده معماري برگزار گرديد. در اين نشست در ابتدا مهندس تقي زاده به تاريخ معماري بازار تبريز پرداخته وسپس به چالش ها و فرصتهايي كه در مرمت و بازسازي بازار بزرگ تبريز تاثير گذار بود اشاره نمود وتجربيات ارزنده اي در اين خصوص ارائه نمودند .پس از آن آقاي مهندس نوروزي مواردي درخصوص بازار فرش مشهد ايراد نموده واشاراتي به برنامه ريزي جهت احياي اين بازار ارزشمند و تاريخي مطرح نمودند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۶۳۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی