بازدید دانشجویان گروه برق از نیروگاه حرارتی طوس

بازدید دانشجویان گروه برق از نیروگاه حرارتی طوس

این بازدید در تاریخ دوازدهم خرداد ماه سال جاری  توسط  دفتر ارتباط با صنعت ، گروه برق دانشگاه خیام و انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه تهیه و انجام شد.

نیروگاه حرارتی طوس ، یکی از نیروگاه‌های ایران از نوع حرارتی با ظرفیت تولید ۶۰۰ مگاوات است  و دارای ۴ واحد بخار ۱۵۰ مگاواتی است.

این نیروگاه از سه نوع سوخت مازوت، گاز و گازوئیل استفاده می‌کند و در حال حاضر تنها نیروگاه مازوت‌ سوز استان خراسان است.

نیروگاه گازی توس ( فردوسی) مشتمل بر ۶ واحد گازی ۱۵۹ مگاواتی در شرایط ایزو از نوع توربین V94.2 تیپ ۵ و پست ۴۰۰ کیلو ولت است که در کیلومتر ۱۵ جاده مشهد – قوچان و در مجاورت نیروگاه قدیم توس جای گرفته است.

این نیروگاه بر مبنای قرارداد تبدیل انرژی (ECA یا Energy Conversion Agreement) به روش ساخت، بهره‌برداری، تملیک (BOO) احداث شده است.

هر واحد از چهار بخش کلی تشکیل شذه است:

·      بویلر

·      توربین

·      برق (ژنراتور و ترانسفورماتور)

·      تصفیه آب و آزمایشگاه

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۳۱۸۳ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی