برگزاری کارگاه "دوره هوشمند سازی ساختمان تحت پروتکل KNX "

برگزاری کارگاه "دوره هوشمند سازی ساختمان تحت پروتکل KNX "

کارگاه "دوره هوشمند سازی ساختمان تحت پروتکل KNX  "توسط انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه خیام در تابستان سال 97 با تدریس جناب آقای مهندس سید رضا کاظمی رزی (یکی از برجسته ترین مدرسان  KNX در سطح کشور ) در قالب دو کد 10 جلسه ای  برگزار شد.

از جمله مباحث و سرفصل های تدریس شده در این دوره می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

برنامه ریزی سیستم هوشمند با استفاده از نرم افزار ETS 3 ، روشن و خاموش کردن روشنایی،دیم کردن و یا کنترل سطح روشنایی،کنترل پرده برقی،ایجاد سناریو های مختلف،آشنایی با کلیدها و ماژول ها،ایجاد ارتباط  بین تست برد و ریموت،بررسی مزایای سیستم های هوشمند و دلیل هوشمند سازی ساختمان و ...

همچنین در پایان این دوره از شرکت کنندگان آزمون عملی و تئوری اخذ شد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۷۵۳ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی