دیدار جمعی از اعضای کانون هلال احمر با علیرضا دلبریان(جانباز محترم دفاع مقدس)

دیدار جمعی از اعضای کانون هلال احمر با علیرضا دلبریان(جانباز محترم دفاع مقدس)

در تاریخ یکشنبه مورخ 97/6/4 با هماهنگی قبلی جمعی از دانشجویان دختر و پسر کانون هلال احمر و بسیج دانشجویی و مسئولین فرهنگی دانشگاه به منظور آشنایی با فرهنگ جبهه و جنگ  و رزمندگان به منزل جانباز دوران مقدس  آقای علیرضا دلبریان مراجعه نمودند.
علیرضا دلبریان متولد کاشمر است. که در سال 1361 به جبهه اعزام گردیده و تا آخر جنگ در جبهه ها به عنوان مربی تخریب و آموزش غواصی حضور داشته است.
وی از یاران گردان غواصی یاسین و هم رزم و دوست شهید جلیل محدثی فر است که در عملیات کربلای 5 در ساحل نهر خین جزیره بوارین روی مین رفته است و پای چپش از مچ قطع شده است.
دلبریان در سال 1384 بطور تخصصی و دائم در عرصه روابتگری قدم گذاشته است و به مستندسازی جبهه و دوران جنگ می پردازد و بهترین مرد و دلگرمی اش تاییدات رهبری ولایت فقیه در این کار است.
در ادامه ایشان نصایح بسیار ارزشمندی به صورت تخصصی در ارتباط با وظایف کانون هلال احمر به این دانشجویان گوشزد نمودند که در آینده  می تواند سرلوحه کارشان قرار گیرد.

حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی/ کانون هلال احمر

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۱۴۲ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی