شهردار منطقه ثامن در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه خیام مشهد

شهردار منطقه ثامن در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه خیام مشهد

نشست تحلیل و بررسی طرح بهسازی و نوسازی بافت پیرامون حرم مطهررضوی با حضور مهندس سیدمصطفی نعمتی، شهردار منطقه ثامن و اساتید و دانشجویان معماری و شهرسازی دانشگاه خیام مشهد برگزار شد.

در حاشیه این نشست دیدار صمیمی شهردارمنطقه ثامن با دانشجویان و تبادل نظر در خصوص اجرای طرح صورت گرفت.

شهردار منطقه ثامن در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه خیام مشهد:

شایان ذکر است نهاد مجری طرح بهسازی و نوسازی بافت پیرامون حرم مطهررضوی و دانشگاه خیام مشهدمقدس در دی ماه سال گذشته تفاهم نامه همکاری امضا نموده اند.

▫اجرای پروژه های اینچنینی مستلزم  مشورت و نظرخواهی از جامعه دانشگاهی و اقشار متخصص می باشد.

▫پذیرای پیشنهادات و نظرات دانشجویان و نخبگان در قالب پایان نامه ها،طرح های تحقیقاتی و آموزشی و پروژه های مشارکتی در خصوص طرح بهسازی و نوسازی بافت پیرامون حرم مطهررضوی هستیم.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۲۴۴ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی