افزایش اعتبار مدارک دانش آموختگان دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی غیر دولتی-غیر انتفاعی

از آنجاییکه دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی غیر دولتی-غیر انتفاعی با اخذ مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاسیس می شوند و شیوۀ پذیرش دانشجویان آنها، مانند دانشگاه های دولتی، با آزمون سراسری است. این دانشجویان بر اساس برنامه های مصوب وزرات علوم تحصیل می کنند و مدارک تحصیلی آنان مورد تأیید وزارت علوم است، ضمن اینکه کیفیت آموزشی این موسسات همواره بر اساس آمار سازمان سنجش آموزش کشور تأیید شده است. با این همه به دلیل ناشناخته بودن جایگاه این دانشگاه ها و موششه های آموزش عالی، به کارگیری دانش آموختگان آنها همواره مشکلاتی داشته است و برخی از مراجع استخدامی مدارک آنان را بی اعتبار دانسته اند.
بر این اساس دکتر محمد فرهادی، وزیر محترم علوم، در طی نامه ای به جناب آقای دکتر نوبخت، معاون محترم رییس جمهور و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، پیشنهادی بر اصلاح دستورالعمل های استخدامی یا دستورالعمل های جدید مبتنی بر به کارگیری دارندگان مدارک دانش آموختگی از دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی غیردولتی-غیرانتفاعی مطرح نمودند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۵۱۹۰ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی