بازدید دانشجویان روانشناسی از موسسه خیریه توانبخشی دختران بی سرپرست و کم توان ذهنی همدم - فتح المیبن

این بازدید در تاریخ  7/ 8/ 1397 با هدف ارتقا سطح علمی دانشجویان روانشناسی دانشگاه خیام ، آشنایی از نزدیک با مشکلات کودکان کم توان ذهنی،  روشهای درمانی و توانبخشی مربوط به این کودکان  با حضور استاد سرکار خانم زینب ضرابی مقدم انجام شد.

در این مووسه 400 دختر کم توان ذهنی زندگی و خدمات توانبخشی دریافت می کنند.

فعالیت‌های مختلف ورزشی برای دستیابی به حداکثر  توانمندی جسمی و شرکت در کارگاه‌های هنری از قبیل گلیم بافی، سوزن‌دوزی و سرمه‌دوزی  و فراهم کردن فضایی شبیه به خانه برای دختران این مرکز،مهیا است.

400 مددجوی تحت حمایت موسسه‌ی همدم، همگی دختر بی‌سرپرست یا بد سرپرست‌اند .

استاد مربوطه ،  روانشناسان و مربیان مرکز  راهنمایی ها و توضیحات تکمیلی را در هر مرحله از بازدید با دانشجویان مطرح می کردند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۸۳۱ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی