بازدید دانشجویان روانشناسی از آسایشگاه معلولین فیاض بخش

بازدید دانشجویان روانشناسی از آسایشگاه معلولین فیاض بخش

این بازدید در تاریخ ۹۷/۸/۱۴ با هدف ارتقا سطح علمی دانشجویان روانشناسی دانشگاه خیام ، آشنایی از نزدیک با معلولین جسمی ، مشکلات مربوط به این دسته ناتوانایی ها،  روشهای درمانی و توانبخشی و همچنین اشتغال زایی برای معلولین جسمی با حضور جناب آقای دکتر آهنج و خانم زینب ضرابی مقدم استاد درس مربوط به کودکان استثنایی  انجام شد.

در این اسایشگاه حدود ۵۰۰ معلول جسمی خانم و اقا و کودک  در بخش های مختلف نگهداری و سرپرستی میشوند. در بخش توانبخشی برای این دسته از افراد کار درمانی، فیزیوتراپی، آب درمانی ، روانشناسی، گفتار درمانی و مددکاری در نظر گرفته شده است و در بخش اشتغال کارگاه های فرشینه بافی، چرم دوزی ، خیاطی، معرق کاری و منبت کاری .. برای معلولین در حال انجام است .

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۶۹۰ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی