سمینار آشنایی با BPM

سمینار آشنایی با BPM

از جمله مفهومات رو به گسترش در محیط های سازمانی است که ضمن ایجاد یک فضای شغلی گسترده برای  مهندسین  BPM صنایع  به صورت فراگیری در سالیان اخیر مورد توجه قرار گرفته است .باتوجه به لزوم ترویج یک فضای علمی مناسب و حرکت در مسیر ترقی و رشد علمی دایم که از رسالت های اصلی انجمن علمی صنایع خیام می باشد بر خود دانستیم این وظیفه را تا با برگزاری یک سمینار مناسب جهت آشنایی دانشجویان صنایع با یکی از تازه ترین و بروزترین مفاهیم علمی گامی موثر در این مسیر برداشته باشیم.  در این سمینار با دعوت از یکی از  اساتید خبره که سابقه ی پیاده سازی  این مهم  در محیط های کاری مختلف و تدریس در این را حوزه راداشته اند سعی بر آن شد  تا دانشجویان محترم به آشنایی با این مفهوم نوظهور و رو به گسترش بپردازند.

این سمینار در تاریخ پانزدهم آبان ماه 1397 توسط دکتر خلیلی از اعضای هیئت علمی گروه صنایع دانشگاه خیام برگزار گردید.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۳۵۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی