نشست انجمن علمی زبان انگلیسی با ورودیهای 97

نشست انجمن علمی زبان انگلیسی با ورودیهای 97

در تاریخ دوشنبه 21 آبان ماه 97 نشست انجمن علمی زبان انگلیسی با ورودیهای 97 در سالن آمفی تئاتر شماره یک برگزار شد. هدف از این نشست آشنایی دانشجویان جدیدالورود با انجمن علمی زبان و اهداف و کارهای انجام شده از جمله برگزاری کارگاه کسب و کار و ترجمه, کارگاه نرم افزار ترادوس, کارگاه رزومه نویسی, کارگاه آشنایی با آزمونهای بین المللی زبان انگلیسی ,کارگاه teaching, جلسات بحث ازاد انگلیسی , دعوت از سخنرانان به نام و...  همچنین درباره برنامه های پیش رو صحبت شد. در ابتدا به هرکدام از دانشجویان پیکسل انجمن علمی زبان اهدا شد و همچنین جناب آقای رمضانی مدیر گروه و خانم طباطبایی استاد مشاور انجمن سخنرانی کردند و اعضای انجمن هم به صورت دوستانه پرسش و پاسخ را با بچه ها در میان گذاشتند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۵۱۲ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی