برگزاریی سمینار PLC

برگزاریی سمینار PLC

این همایش در تاریخ ۲۳ آبان ماه ۱۳۹۷ با ارائه  جناب آقای  دکتر جبرئیلی و همچنین  حمایت خانم مهندس صنعتی و خانم مهندس رستمی یزدی و همکاری انجمن علمی برق دانشگاه خیام برگزار گردید.

PLC کنترل کننده ای نرم افزاری است که ورودی ها را دریافت می کند و آنها را طبق برنامه ای که در حافظه اش ذخیره شده،پردازش می نماید و سپس نتیجه عملیات را از قسمت خروجی به صورت فرمان هایی به گیرنده و اجراکننده های فرمان، ارسال می کند.

مزایای PLC:

PLC ها سخت افزاری شبیه کامپیوتر دارند، البته با ویژگی های خاصی که مناسب کنترل صنعتی است که از این ویژگی ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

-مقاوم در برابر نویزهای موجود در محیط صنعتی

-بهره مندی از ساختار ماژولار(چند بخشی قابل اتصال) جهت تعویض آسان در بخش های مختلف

-اتصالات ورودی خروجی و سطوح سیگنال استاندارد

-زبانهای برنامه نویسی ساده و متنوع

-امکان تغییر برنامه در هنگام کار

در این همایش سعی شد دانشجویان به اهمیت این تکنولوژی در صنعت پی برده و انگیزه لازم جهت یادگاری در آنها ایجاد گردد.

جناب اقای دکتر جبرئیلی عضو هیات علمی دانشگاه خیام بوده و در بسیاری از کارخانجات بزرگ و معتبر صنعتی دستگاه های PLC  را به نحو احسنت راه اندازی کرده اند.

در پایان همایش هدیه و تقدیر نامه ای جهت قدردانی به ایشان اهداء گردید.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۳۶۵ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی