برگزاری نمایشگاه دستاوردهای توان آموزان موسسه خیریه توانبخشی" همدم" فتح المبین به مناسبت روز جهانی معلولین در دانشگاه خیام

هدف از تعیین روز جهانی معلولین ارتقاء رشد اذهان عمومی درباره مسائل مربوط به معلولیتهای مختلف؛ و افزایش آگاهیهایی بوده است که می‌بایست از مساله پیوستن افراد معلول در تمامی جنبه‌های سیاسی؛ اجتماعی؛ اقتصادی و فرهنگی زندگی منتج شود. این وضع به همین منوال طی شد تا در سال ۱۹۹۹ شعاری با مضمون (امکان دسترسی برای همه در هزاره جدید) برگزیده شد و سرلوحه امور قرار گرفت.

در این روز انجمن علمی روانشناسی با همکاری موسسه معلولین همدم بر آن شد که برای کمک به اشتغال معلولین نمایشگاهی از آثار دستی که توسط آنان درست شده بود در ساختمان ادبیات دانشگاه برگزار کند.

در این نمایشگاه آثار معلولین خیریه همدم فروخته شد و همچنین بروشور های تهیه شده توسط انجمن علمی روانشناسی جهت آشنایی با معولین بین  دانشجو یان پخش گردید.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۸۲۶ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی