بازدید " ایران خودرو "

بازدید " ایران خودرو "

بازدید انجمن علمی مدیریت دانشگاه خیام از مجموعه بزرگ ایران خودرو خراسان واقع در شهر جدید بینالود با همکاری و تلاش های بی وقفه انجمن علمی و واحد ارتباط با صنعت این دانشگاه با همراهی بی نظیر دانشجویان رشته های مدیریت بازرگانی و مالی در تاریخ 97/۹/29 برگزار شد.

در این بازدید ابتدا گروه صنعتی ایران خودرو توسط یکی از مهندسین این مجموعه بطور کلی شرح داده شد، سپس با قائم مقام مدیر عامل این مجموعه دیداری شکل گرفت، ایشان درباره چگونگی کارکرد و نحوه بکارگیری دانش در این مجموعه سخنرانی نمودند و توصیه هایی برای دانشجویان رشته مدیریت داشتند.

بعد از آن خط تولید و نحوه منتاژ دو خودروی پژو ۴۰۵ و هایما s7 توسط جمعی از مهندسین بطور کامل شرح داده شد.

در آخر هم پرسش و پاسخ بین دانشجویان و مهندسین صورت پذیرفت.

نتیجه این بازدید آشنا شدن دانشجویان با نقاط قوت و ضعف یکی از قطب های بزرگ صنعت خودروسازی کشور و وسیع تر شدن دید برخی از دانشجویان رشته مدیریت به رشته خود شد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۳۴۳ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی