سمینار "How to grow your brain"

سمینار "How to grow your brain"

انجمن علمی زبان انگلیسی مورخ دوشنبه 97/9/26 از ساعت 12 الی 14 سمینار "How to grow your brain در سالن اجتماعات شماره دو در پردیس یک برگزار کرد. مدرس این سمینار جناب آقای فریدون صادق زاده یزدی محقق آزاد در زمینه علوم شناختی بودند و مطالب مربوطه را به زبان انگلیسی ارائه دادند.

امروزه در دنیایی که زندگی میکنیم همه چیز به سرعت در حال تغییر و تحول است و به نظر می اید همه چیز در حال تکامل یافتن و بهتر شدن پیش میرود, پس بشر هم باید خودش را در مسیر تکامل سوق دهد و هوشمند تر از همیشه عمل نماید. یکی از این راهها تقویت حافظه است و به این منظور این سمینار برگزار شد. گزیده ای از مطالب ارائه شده :

1. باور عمومی و مرسوم درباره زیست مغز انسان

2.باور سنتی درباره کارکرد مغز

3. ساختار حافظه

4. ساختارمغز انسان

5. نورون ها و شبکه های نورونی

6. نوروپلاستیسیتی

7. تاثیر عادات روزانه در روند نوروپلاستیسیتی

8. مواد غذایی مورد نیاز مغز

9. عادات و مواد مضر برای مغز

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۰۷۷ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی