سمینار مقاله نویسی

سمینار مقاله نویسی

امروزه مقاله نویسی در علوم مختلف امری بسیار مهم محسوب می شود و و همواره استقبال فراوانی در این حوزه در دنیا وجود دارد که با توجه به استقبال چشم گیر و امیت بسیار در مسئله ی مقاله نویسی  درکشور و یا  جهان ضروری است تا تمامی دانشجویان  با آن آشنا شود. در این راستا و با توجه به نیاز دانشجویان سمیناری تحت عنوان مقاله نویسی برگزار نمود.

در این سمینار که با توجه به جنبه ی عمومی بودن آن مورد استقبال مناسبی صورت گرفت به مباحث به صورت پایه ای از ابتدای شروع فرایند مقاله نویسی تا انتهای آن پرداخته گردید.

این سمینار توسط سرکار خانم دکتر شادکام مدیرگروه صنایع دانشگاه خیام در دی  ماه سال 1397 برگزار گردید.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۴۲۴ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی