کارگاه ترادوس

کارگاه ترادوس

انجمن علمی زبان انگلیسی در هفته پژوهش طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مورخ 5 و 6 دی ماه 97 , کارگاه اموزش نرم افزار ترجمه یار ترادوس را به مدت هشت ساعت در سالن اجتماعات ساختمان یک  برگزار کرد. مدرس این کارگاه جناب اقای حمید صادقیه , دانشجوی دکترای مطالعات ترجمه, مترجم بین المللی و کارشناس کاربرد یارانه در ترجمه و زبانشناسی یارانشی بودند.

ترجمه یکی از مهمترین توانمندی هایی است که یک فرد برای پیشبرد اهداف شغلی و حرفه ای خود و همچنین افزایش سطح علم و دانش میتواند از آن بهره مند شود.هرچه توانایی برقراری ارتباط بیشتر باشد, موفقیت نیز در زمینه های مختلف افزایش خواهد یافت. نرم افزار مترجم یار ترادوس یکی از ابداعات کاربردی است که در سالهای اخیر بسیار مفید و کاربردی واقع شده است و برای مترجمان مبتدی و نیمه حرفه ای انتخابی بسیار مناسب است.

همچنین نرم افزار ترادوس را میتوان از جوانب مهم علم در زمینه ترجمه قلمداد نمود,  از این رو برای مترجمانی که در صدد بهینه سازی هرچه بیشتر ترجمه های خود هستند توصیه میشود.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۹۰۵ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی