دریافت نماد اعتماد الكترونیكی یک ستاره مجتمع دانشگاهی غیر انتفاعی خیام مشهد

دریافت نماد اعتماد الكترونیكی یک ستاره مجتمع دانشگاهی غیر انتفاعی خیام مشهد

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، با اعطای نماد اعتماد الکترونیکی هویت صاحب و محل فعالیت کسب و کارهای اینترنتی را احراز می‌نماید. مسئولیت صحت فعالیت کسب و کار اینترنتی و کلیه محتوای منتشر شده در وب سایت بر عهده صاحب کسب و کار اینترنتی می باشد. دارنده نماد اعتماد الکترونیکی، تحت نظارت دستگاه های مسئول، ملزم به رعایت قوانین و مقررات مندرج درتعهدنامه نماد می باشد.

کسب و کار مجتمع دانشگاهی غیر انتفاعی خیام مشهد در مركز توسعه تجارت الكترونیكی وزارت صنعت، معدن و تجارت شناسایی شده و دارای نماد اعتماد الكترونیكی یک ستاره می باشد.

جهت مشاهده نماد اعتماد الکترونیکی می توانید در قسمت انتهایی وبسایت بر روی نماد اعتماد الکترونیک کلیک بفرمایید.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۵۸۳ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی