سمینار کارآفرینی

سمینار کارآفرینی

انجمن علمی صنایع خیام و با هکاری دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه خیام و با هدف رشد علمی و افزایش سطح دانش و مهارت های کاربردی دانشجویان درحوزه های مرتبط با کسب وکار در آذرماه  1397 اقدام به برگزاری سمینار کارآفرینی  نمود.

در این همایش که با همفکری و اتفاق نظر جمیع اعضای انجمن علمی برگزار گردید سعی بر آن شد که بهره گیری از تجربیات و دانش شرکت های فعال در این حوزه و باتجربه های آموزشی مناسب دعوت بعل آورده تا به بررسی مباحث مرتبط با کار آفرینی و راه اندازی کسب و کارهای نوین بپردازیم.

از انجا که کار افرینی منحر به رشته ی صنایع نیست و یک مبحث بین رشته ای محسوب می گردد امکان شرکت برای دانشجویان سایر رشته های دانشگاه  نیز فراهم گشته بود.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۰۰۰ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی