جلسه هم اندیشی اساتید و اعضا انجمن علمی روانشناسی،مشاوره و علوم اجتماعی با دانشجویان ورودی ۹۷

جلسه معارفه ورودی های جدید به همت انجمن های علمی روانشناسی،مشاوره و علوم اجتماعی دانشگاه خیام و با همکاری گروه روانشناسی در روز دوشنبه 20 آذر ماه سال 1397 برگزار گردید. در این مراسم پس از پخش آیاتی از قرآن کریم و سرود دانشگاه خیام، جناب آقای دکتر طوسی به عنوان پیشکسوت دانشگاه و همچنین عضو هیات علمی گروه روانشناسی ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان ورودی جدید، برای آنان دوران تحصیلی پرباری را آرزو نمودند. سپس مدیر محترم گروه روانشناسی ضمن خیر مقدم مواردی پیرامون مسائل آموزشی را گوش زد نمودند. در این جلسه اعضاء هیئت علمی گروه روانشناسی،مشاوره و علوم اجتماعی به دانشجویان معرفی گردیدند و هر یک دقایقی پیرامون معرفی دانشگاه خیام و رشته های تحصیلی روانشناسی ,مشاوره و علوم اجتماعی, و بازار کار و آینده شغلی رشته ها و گرایش های تحصیلی مربوطه به سخنرانی پرداختند. در بخش دیگری از این مراسم به انجمن های علمی- دانشجویی و نقش این انجمن ها در رشد و گسترش توانایی های علمی دانشجویان پرداخته شد و سپس انجمن به همراه اعضاء و استاد راهنمای مربوطه به دانشجویان معرفی شدند. در این مراسم از زحمات و پیگیری های بی دریغ استاد مشاور انجمن سرکار خانم زینب ضرابی مقدم تقدیر و تشکر به عمل آمد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۳۱۶۷ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی