کارگاه پست پروداکشن و شیت بندی

لطفا تا بارگذاری کامل وبسایت کمی صبر کنید ...
کارگاه پست پروداکشن و شیت بندی

به همت گروه معماری و شهرسازی و با همکاری انجمن علمی شهرسازی و انجمن علمی معماری كارگاه مقدماتی پست پروداكشن + كارگاه شيت بندى در دانشکده معماری و شهرسازی برگزار گردید. در این کارگاه چند ساعته که با حضور بیش از ۷۰ دانشجو برگزار گردید به نحوه رسیدن سریع تر به یک خروجی سه بعدی با کیفیت های بالا و همچنین نحوه شیت بندی و اصول آن پرداخته شد که موضوعی پر کاربرد و مفید برای دانشجویان معماری و شهرسازی  میباشد.

همچنین پس از برگزاری این کارگاه و بازخوردهای خوب دانشجویان نسبت به آن با نظر گروه معماری و شهرسازی دو جلسه کلاس پست پروداکشن به تفکیک فانتزی در تاریخ ۱۷ دی ماه و فانتزی در تاریخ ۲۰ دی ماه نیز برگزار گردید که با توجه به نزدیکی به تحویل های آخر ترم کلاس هایی پر کاربرد برای دانشجویان بوده است.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۰۲۹ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی