لطفا تا بارگذاری کامل وبسایت کمی صبر کنید ...
دوره آموزشی متلب مقدماتی

دوره آموزشی متلب مقدماتی با همت انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه خیام و گروه مهندسی برق دانشگاه خیام برگزار می گردد.

Mathworks Matlab نرم افزاری قوی برای دانشجویان و محققین رشته های ریاضی و مهندسی است که اولین نگارش آن در دانشگاه نیومکزیکو و استنفورد در سال ١٩٧٠ در جهت حل مسائل تئوری ماتریسها، جبر خطی و آنالیز عددی بوجود آمد و امروزه صدها هزار کاربر دانشگاهی، آکادمیک، صنعتی و ... در زمینه های بسیار متنوع مهندسی نظیر ریاضیات پیشرفته، جبر خطی، مخابرات، مهندسی سیستم و ... با MATLAB بعنوان یکی از اولین محیط های محاسباتی و تکنیکی که قادر به حل مسائل آنهاست، آشنا می شوند.

ریاضیات، زبان مشترک بسیاری از علوم مهندسی است. ماتریس ها، معادلات دیفرانسیل، رشته های عددی اطلاعات، ترسیمات و گراف ها از لوازم اصلی بکار گرفته در ریاضیات و نیز در MATLAB هستند.

Matlab اکنون یک سیستم مؤثر و زبان برنامه نویسی بسیاری از محاسبات علمی و مهندسی است.

تدریس دوره بعهده آقای مهندس مجید شهباززاده می باشد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۳۰۲ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی