برگزاری اولین دوره از مسابقات عکاسی استانی هنر مهندسی توسط انجمن علمی مهندسی صنایع دانشگاه خیام

ایجاد خلاقیت و دیدن زوایای زیبای یک زندگی از نگاه یک دانشجو از جمله مهم ترین اهدافی بود که انجمن علمی صنایع را به برگزاری یک مسابقه عکاسی آن هم برای اولین بار در دانشگاه خیام و بخصوص در سطح دانشکده مهندسی واداشت.

این مسابقه در سطح استان خراسان رضوی برگزار گردید که با استقبال دانشجویان دانشگا های استان روبرو بود.

تمامی اثار ارسال شده ضمن داوری توسط داوران محترم جناب آقای دکتر صفریان عضو محترم هیئت علمی گروه مکانیک_صنایع ، آقای رهنما و آقای رضای با در نظر گرفتن ملاک های تخصصی عکاسی داوری و در مراسم اختتامیه به نفرات برگزیده در مسابقه جایزه اعطا گردید.

مراسم اختتامیه در تاریخ 19 دی ماه در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی برگزار گردید.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۹۶۲ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی