سمینار آشنایی با روند انتخاب واحد

سمینار آشنایی با روند انتخاب واحد

انجمن  های علمی مهندسی مکانیک و صنایع دانشگاه خیام در روز سه شنبه 97/11/16 سمینار آشنایی با روند انتخاب واحد را برای دانشجویان ورودی97 گروه مکانیک و صنایع برگزار کردند.

این سمینار با حضور دبیران دو انجمن آقایان محمد امین سلیمانی و رضا رجبی و سرکارخانم دکتر شادکام مدیر محترم گروه مکانیک و صنایع و حضور حداکثری دانشجویان این دو رشته در سالن اجتماعات ساختمان مهندسی برگزارشد.

با توجه به نیاز دانشجویان به آشنایی با روند انتخاب واحد و مسایلی از قبیل:

*رعایت پیشنیازی

*اطلاع یافتن از زمان و ساعت کلاس

*اطلاع یافتن از زمان امتحان درس

*چگونگی انجام انتخاب واحد دستی

و اهمیت موارد فوق, توضیحات و شرح آنها در ابتدای سمینار توسط آقای محمد امین سلیمانی صورت گرفت.

در ادامه ایشان به شرح و توضیح چارت رشته مهندسی مکانیک پرداختند.

در ادامه آقای رضا رجبی دبیر انجمن مهندسی صنایع به شرح و توضیح چارت درسی مهندسی صنایع پرداختند.

در پایان و پس از اتمام سمینار خانم دکتر شادکام به پرسش و پاسخ و رسیدگی به سوالات دانشجویان پرداختند.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۴۸۸ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی