بازدید از پالایشگاه شهید هاشمی نژاد سرخس

بازدید از پالایشگاه شهید هاشمی نژاد سرخس

باتوجه به نیاز دانشجویان رشته مهندسی مکانیک به شناخت و آشنا شدن با انوع صنایع که صنعت پتروشیمی و پالایشگاهها از جمله آن میباشد.انجمن علمی مهندسی مکانیک دانشگاه خیام برآن شد بازدیدی از پالایشگاه شهید هاشمی نژاد سرخس را برگزار نماید.

این بازدید که با استقبال خوب دانشجویان رشته مکانیک همراه بود در روز سه شنبه 97/11/30 و با سرپرستی جناب آقای مهندس ایمان امجدی انجامید.

در ابتدا پس از استقبال و همراهی مدیر روابط عمومی پالایشگاه آقای مهندس مهاجر; و حضور دانشجویان در سالن اجتماعات اطلاعات کلی پالایشگاه توسط ایشان بیان شد.

در ادامه از فازها و واحدای مختلف پالایشگاه(از جمله واحدهای 1الی4 تصفیه گاز ترش)خطوط اصلی انتقال گاز‍‍,برج های نم زدایی و خشک کن,واحد تولید و ذخیره گوگرد,نیروگاه  ,واحد کنترل و در آخر هم از کارگاه بازدید به عمل آمد.

لازم به ذکر است که اغلب قطعات و لوازم مورد نیاز پالایشگاه در کارگاه آن تعمیر ویا حتی تولید میشود که تا جایی که پالایشگاه را به حد خودکفایی رسانده است.

در انتها پس از بازدید از کلیه واحدهای پالایشگاه از دانشجویان به صرف ناهار دعوت به عمل آمد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۳۱۲۴ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی