سمینار آینده ی شغلی

سمینار آینده ی شغلی

این سمینار به منظور ارایه ی راهکارهایی برای ایجاد مدل های اشتغال آشنایی با بوم های کسب و کار شکل گرفت.در واقع دانشجویان بسیاری همواره هستند که دغدغه مند آشنایی با مهارت های مربوط به راه اندازی کسب و کار خود می باشند؛ اما به دلیل عدم پاسخ سوالات فراوانی که برایشان مطرح میشوند چه بسا هرگز قدم های اولیه را هم در جهت ایجاد یک کسب وکار برنداشته باشند. در این سمینار که با دعوت از یکی از اساتید نمونه دانشگاه خیام دکتر کمال محمدی فرد برگزار گردید سعی بر آن شد که با ایجاد فضایی که برای دانشجویان فراهم می گردد پاسخ  به سوالات مختلف که عموما با چند کلیدواژه ی "چگونه" و"چطور" مطرح میشود را دریافت نمایند.  دانشجویان ضمن ارتباط مستقیم با استاد محترم این امکان را داشتند تا به طرح سوالات مختلف ، ایده ها و نظریات خود در فضای مرتبط با کسب و کار بپردازند.

این سمینار در اسفندماه ماه توسط دکتر کمال محمدی فرد برگزار گردید.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۱۷۱۲ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی