انتخاب طرح برتر گروه مکانیک در همایش روز ملی مهندس

انتخاب طرح برتر گروه مکانیک در همایش روز ملی مهندس

در همایش روز ملی مهندس که با حضور صنعتگران، اساتید و دانشجویان توسط انجمن شرکت های فنی و مهندسی و مشاوره ای خراسان رضوی تحت نظارت اتاق بازرگانی برگزار شد، پروژه پایان نامه با  عنوان "فیکسچر پنوماتیکی انعطاف پذیر فرز با قابلیت فیکس کردن انواع قطعات با هندسه های مختلف" با داوری انجام شده بر اساس شاخص های موجود از سوی هیات داوران همایش به عنوان طرح برتر دانشجویی انتخاب شد. لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی به آقای محمد قاسمی دانشجوی گروه مکانیک و صنایع خیام اهدا شد. این پایان نامه و این طرح تحت راهنمایی استاد صفریان عضو هیات علمی گروه مکانیک و صنایع دانشگاه خیام صورت پذیرفته است. این فیکسچر به گونه ای طراحی شده تا توسط نیروی پنوماتیکی بدون دخالت مستقیم دست تحت فشار کنترل شده بسته شود همچنین بخاطر اینکه فک های فیکسچر )برخلاف تقریبا همه فیکسچر ها که از دو فک تشکیل شده(  تبدیل به اِلمان های کوچکتر با تعداد بیشتر شده این قابلیت را پیدا کرده تا هر قطعه ای با هر هندسه ای که درون این فیکسچر قرار گیرد را فیکس نگه دارد . ویژگی متمایزکننده این  طرح، انعطاف پذیر بودن و پنوماتیک بودن آن است و در صنایع مختلف کاربرد دارد. طرح مذکور در حال طی نمودن مرحله داوری ثبت اختراع در اداره توسعه و انتقال فناوری دانشگاه فردوسی میباشد.

به پاس خدمات بی بدیل این استاد ارجمند از طرف گروه مکانیک و صنایع دانشگاه خیام به ایشان و دانشجوی با استعداد آقای محمد قاسمی خسته نباشید گفته و از زحمات ایشان قدردانی می نماییم.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۲۱۲۸ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی