کارگاه TTC

کارگاه TTC

بار دیگر انجمن علمی زبان انگلیسی در راستای سیاست کار آفرینی برای دانشجویان زبان  کارگاه TTC   (تربیت مدرس زبان انگلیسی) مختص کودک ، نوجوان و بزرگسال را در روزهای ۱۴،۱۵،و ۱۶ اسفند ماه 97 هر کدام به مدت چهار ساعت برگزار کرد. مدرس این دوره جناب آقای مصطفی غروی ( Teacher Educator، مترجم شفاهی هم زمان) و برگزار کننده دوره های TTC در سراسر استان خراسان رضوی بودند. TTC مخفف Teacher Training course به معنای مدرس آموزش زبان می باشد. این دوره شامل کلیه رویکردها، روشها و تکنیک های آموزشی و مدیریتی ، نحوه تدریس مهارتهای اصلی زبان ( خواندن، شنیدن، نوشتن و صحبت کردن)، نحوه تدریس مهارتهای فرعی ( گرامر، واژگان، تلفظ)، راه های ایجاد انگیزه و نشاط در کلاس، مدیریت کلاس ، نحوه تصحیح اشتباهات زبان آموزان و طرز برخورد با افراد نا آرام در کلاس است که طی آن شرکت کنندگان آمادگی لازم را برای تدریس زبان کسب میکنند.

در پایان به هر یک از افراد شرکت کننده مدرک TTC جهت تدریس در آموزشگاه های زبان داده شد.

ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای تعداد بازدید : ۵۰۰۱ مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی